Helsestillinger.com

Helsejobber på Twitter LinkedIn Helsejobber på Google pluss Facebook

Referanser

- Hva sier våre kunder og brukere om oss og våre tjenester?

Dignus Medicl|JobbPoretalen.noVi har inngått et spennende samarbeid med SkanPers og Instacruit for å sikre en bedre tilgang på spesialistleger til offentlig og privat virksomhet
i Norge. 

Tilgangen til nettverk av kandidater i kombinasjon med tilstedeværelse i digitale og sosiale kanaler i inn- og utland gir oss en konkurransefordel i markedet. Erfaring, kompetanse og kreativitet som jobber for at vi skal lykkes..

Ingrid B. E. Sundberg, rådgiver Dignus Medical

Krødsheard kommuneKrødsherad kommune ligger ved foten av Norefjell,
og vi som bor i kommunen er svært stolte over den naturflotte bygda vår! Som en relativt liten kommune er vi sårbare om vi mangler personell, derfor er omdømmebygging og langsiktig markedsføring meget viktig for oss. 

Vårt samarbeide med Jobbportalen og SkanPers er utelukkende positivt. Det er en seriøs leverandør som gjør sitt ytterste når det gjelder service og rask behandling. Det er en stor fordel å være synlig på flere nettsider i Norge og Sverige gjennom en og samme partner, og vi har aldri opplevd at noe ikke har ordnet seg. Vi anbefaler gjerne Jobbportalen og SkanPers for alle som har behov for nye medarbeidere

Personalsjef Thore Sveum 
Krødsherad kommune

https://helsestillinger.com/files/4114/2252/2515/Centric_logo.pngKommuner har utfordringer med å tilknytte seg tilstrekkelig antall kvalifiserte leger til faste stillinger. Derfor tilbyr Centric Care Kommune-Norge bistand til både utleie, formidling og rekruttering av leger til hele Norge. For å få tilgang til gode kandidater, benytter Centric Care Legejobb og Jobbportalen.  Vi opplever at Legejobb og Jobbportalen når ut til kvalifiserte leger i hele Skandinavia på en effektiv og profesjonell måte og de er derfor en naturlig samarbeidspartner for oss. 

Tom Erik Løkken, Salgssjef Centric Care

I reached out to SkanPers and Ellen in my search for a new position, not realizing that she was based in Sweden. Even though she could not personally assist me in my search, she proposed reaching out to her extensive network. 

In just a few days I had a few contacts in my area, multiplying my chances of finding a position that fit my criteria. Ellen went above and beyond with no reason other than helping somebody in need, I can only imagine how great she must be when she has greater incentive. Highly recommended. 

Top Qualities: Great Results, Personable, High Integrit.

Gavynn Wells, Sales Manager at Inbound Call Experts
Boca Raton, Florida

Jeg har i mange år hatt en drøm om å jobbe i utlandet, og her sitter jeg i De Forente Arabiske Emirater og lever drømmen. 

Takket være informasjon og nyttige linker via deres nettverk fant jeg "rett" arbeidsgiver for meg, og fikk heldigvis muligheten til å jobbe i Dubai.  Det tok sin tid, men dere "advarte" meg på forhånd. Helt og holdent verdt det etter min mening - takk for at dere finnes!

Grete, intensivsykepleier på jobb i Dubai! 

Vestvågøy kommuneVestvågøy kommune har store ambisjoner, idag og for fremtiden. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og for å legge forholdene til rette ønsker vi myndiggjøre våre ledere og medarbeidere, samtidig som vi tydeliggjør vårt ståsted, staker ut kursen og legger til rette for at alle vi skal bli enda litt dyktigere i morgen enn vi er i dag.

Vårt omdømme er godt, det ønsker vi både ivareta
og utvikle. Ønsket om å tiltrekke og beholde gode medarbeidere gjør at vi hele tiden leter for å finne gode løsninger - noe Jobbportalen og SkanPers virkelig bidrar med. Vi får tett og personlig oppfølgning, gode ideer til fornyelse, markedsføring mot kandidater i inn- og utland og stadig litt mer enn forventet både i form av innsats, bredde og resultater.

Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet, og kan varmt anbefale SkanPers og nettverk for omdømmebygging og annonsering av stillinger.

Irene Hansen
Personalsjef Vestvågøy kommune

HVL permanent|SkanPers MediaI have been working with Ellen for many years. Throughout this time she has always provided an outstanding service. Ellen knows the market, is tenacious and credible and can be relied upon to only put excellent candidates in front of you. 

Ellen is by far the best recruiter and business woman I have ever worked with, she listens and understands your requirements, she has a vast amount of knowledge and experience as well as an excellent reputation and a knack for coming up with excellent results. Her follow up and follow through is impeccable. 

Ellen’s passion for her clients makes her an absolute gem and someone I would recommend to medical professionals and clients alike without hesitation. 

Top Qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Jirina Baker
Recruitment Manager HCL permanent

Tana kommune|SkanPers MediaVi ønsker at arbeidsplassene i Tana kommune karakteriseres med høy kompetanse, likestilling, 
medbestemmelse, samarbeid, fleksibilitet, utvikling og frihet. Trygghet for våre medarbeidere er også en trygghet for kommunens innbyggere som søker kvalitet i det kommunale tilbudet. Vi har klare mål, og konkrete strategier som vi søker nå gjennom energi, drivkraft og konstruktive ideer fra hele organisasjonen.

Vi stiller krav og høye forventninger til våre leverandører og samarbeidspartnere. SkanPers går mye lengre enn andre avtaler vi har hatt. De har kompetanse, erfaring, kreativitet og pågangsmot. De har forståelse og respekt for kultur, beliggenhet og våre behov. De fornyer seg, og ser stadig nye muligheter for å bidra til at vi tiltrekker rett personer til vår arbeidsplass. Jeg er veldig fornøyd med den avtalen vi har, og ser fram til å videreutvikle kommunens omdømme både internt og eksternt i samarbeid med dere.

Vigdis Blien
Personalleder Tana kommune

Jag blev tvungen att byta arbetsgivare. I samma veva fick jag kontakt med SkanPers. Inom en månad hade jag fått en ny arbetsgivare via kontakter i SkanPers nätverk. Nu jobbar på den bästa arbetsplatsen, mycket fritt arbete under eget ansvar, många varierande uppgifter och massor av saker att få lära sig. Det jag trivs bäst med som snickare är att skapa nya miljöer, stilar och saker. Hos min nya arbetsgivare får jag göra allt det och lite till. Tack SkanPers, för snabb och pricksäker träff med klockren arbetsgivare.

Jonas

Utbildad finsnickare från St Eriks gymnasie