Helsestillinger.com

Helsejobber på Twitter LinkedIn Helsejobber på Google pluss Facebook

Helsestillinger er en privat arbeidsformidling spesialiserte på helse og omsorgspersonell. Vi hjelper i dag kommunal, privat
og offentlig sektor i Norge, Sverige og internasjonalt med rekruttering av Skandinavisk personell til faste og midlertidige stillinger.

Vi hjelper deg å finne mennesker med utdannelsen, spesialiseringen og arbeidserfaringen som kreves i din organisasjon. Vi har gjennom en årrekke opparbeidet oss spesialkompetanse for å finne og velge ut den rette for akkurat din organisasjon. Uansett som du søker leger, sykepleiere, jordmødre, vernepleiere, helsesøstre, tannleger, apotekere, farmasøyter eller annen spesialistkompetanse.

Gjennom kvalitetssikrede rekrutteringsprosesser, ett stort internasjonalt nettverk og erfarne partnere hjelper vi deg finne riktige kandidater til dine stillinger. Vi hjelper deg med alt fra kravspesifikasjon, annonsering, håndtering av søknader, førstegangsintervju, utvelgelse, bakgrunnkontroll og referansesjekk. Eller hvorfor ikke en second opinion for deg som rekrutterer selv.

Behovet for kompetanse er stort, og tildels skrikende, i helsevesenet i Norge. Skandinavisk kompetanse er ettertraktet, og høyt verdsatt også i utlandet takket være god utdannelse, arbeidsmoral og væremåte. I en tid med alvorlig mangel på helsepersonell øker etterspørselen
fra utlandet og konkurransen om dyktige medarbeidere er i dag global.

Når du har behov kan vi love deg en profesjonell og grundig tjeneste tilpasset ditt behov
og ønsker for samarbeid. For oss betyr det rekruttering på dine vilkår!

Jeg ønsker å vite mer, kontakt meg gjerne